best friend

Idag känner jag mig så jävla tom och ledsen. Jag hatar att se mig själv i spegeln, den spegelbilden som visas kan vara den äckligaste på länge. Varför har jag gjort såhär mot mig själv? Idag kommer jag gå ner vikt, det vet jag. Men det är inte tillräckligt. Jag måste gå ner i vikt VARJE dag i 3 månader för att jag ska bli nöjd. Är det värt det? OM det är.
Just nu är jag hungrig och tom på energi. Den känslan är min bästa vän just nu, hoppas vi är vänner länge.


Varför äter man så himla mycket?

Idag var jag jätte nära på att hetsa efter att ha tagit en kaka och en glass. Gick och tog en dusch istället, sen gick allt över. Dock åt jag två mackor och lite mer glass några timmar senare. Fan va kass jag är. Sen har jag småätit hela dagen.
Träningen har gått bra dock, sprang vanliga rundan (en mil) och körde ca 25 min styrka nere i gymmet. Jag har sprungit över tre mil på tre dagar. Ni tycker säkert att jag är duktig som gjort det, men det är jag inte, för när jag tränar mycket blir min aptit 3728327 gånger större och jag äter heeeeela tiden.

Jag borde verkligen skärpa mig matmässigt. Träningsmässigt går det hur bra som helst just nu, men det där med maten. Senaste dagarna har jag försökt äta vanligt, verkligen försökt att få ett bra förhållande till mat - det är ju helt omöjligt för min del.
Nu ska jag skriva upp i min thinspobok VAD jag ska äta imorgon, sen ska jag kryssa av under dagen efter varje gång jag ätit. Ska se om det funkar. Borde snart tejpa igen munnen på mig själv om jag ska fortsätta äta såhär mycket.

Morgondagens träningsplan:
Spinning
Powerwalk (en mil)
Styrketräning på kvällen (så jag inte sitter hemma o käkar glass)

Nu måste jag bara planera maten... fuck.

bad news

Idag fick jag ett väldigt tråkigt samtal från Sverige. Har varit i chock hela dagen, har inte ens tänkt på vad jag har ätit efter jag fick reda på allt som hänt. Men jag har inte hetsat, har inte ätit något extremt onyttigt. Matmässigt har dagen gått okej. Ska ut på en lång promenad nu, bästa medicinen för hjärnan!

Lindsay Lohan

Jag vet inte varför men jag bara älskar Lindsay kropp och utseende. Skit snygg (speciellt som smal).



Onsdag

Precis kommit hem efter världens skönaste löprunda. Har precis ätit frulle som bestod av två äggvitor, yoghurt med flingor, och ett äpple + 1/2 banan. Snacka om brakfrulle. Pjuh! Det blir att dra ner på lunchen och middagen idag.
Allt om allt hamnade jag runt 260 kcal, så jag ligger fortfarande minus idag! ;)

Ge mig den där kroppen, tack!

tisdag

Dagen har gått okej, räknade ut alla kcal och ligger på plus minus noll idag. Känns ok, men vill ligga på minus. Är super trött och måste sova. På lördag är det 1 maj. 1 MAJ! = Snart sommar. Kom igen nu tjejer!!!

Inte min grej

Drog till kickboxningen och var där i 10 minuter sen drog jag. Det var absolut INTE min grej. Gick ut och sprang en timme istället. Nu ska jag ner i gymmet (har gym i huset som jag använder på tok för sällan), sen blir det promenad med hunden. Good day!

Jag fick min önskan igenom

Ni vet tjejen jag skrev om i det här inlägget, att jag ville att hon skulle skaffa blogg. HON HAR GJORT DET NU! Tack mig för att ni kommer få en ny favoritblogg ;) http://femtva.blogg.se/ <---- här är bloggen.

Nu ska jag iväg på kickboxning, spännande spännande.

Dagens

Intag:
2 äggvitor + broccoli (slut på minimorötter) 40 kcal
Tonfisksallad (grönsallad, tonfisk light, någon skiva tomat, någon broccoli) 130 kcal
1/3 del av en liten banan, 30 kcal
En crossiant (!!!!!!!!) 250 kcal
Kött, ris, bönor, 300 kcal

Ut:
Spinning, -440 kcal
Powerwalk, -300 kcal
Promenad med hunden, -100 kcal

750-840= -90 kcal
___________________________________________
Skönt att hamna på minus, men den där crossianten var så helt sanslöst onödig. Fick otrolig ångest och tog ut hunden på en promenad I REGNET! Har spöregnat hela dagen, skoja inte om att jag var blöt efter att ha varit ute på en powerwalk i 1h 30min. Hur har eran dag gått? Kämpa på tjejer!


Najs!!


Hittade den här bilden i den här bloggen, och jag vart heeelt jäkla kär. Hur snygg får man lov att bli? Jag skulle offra lillfingret för att få se ut som henne. Jag sparade i alla fall bilden på datorn och skickade den till en killkompis och skrev "kan inte den här tjejen vara den snyggast tjejen på hela jorden?" Han svarade att hon var grymt snygg. Vet ni va han sa sen? "Om jag ska vara ärlig så är hon grymt lik dig.."
WHAT?!?!?! Den underbara komplimangen har gjort att jag kan dö lycklig nu.
Dock tycker inte jag att den finns en enda likhet, men ändå.

Om ni frågar mig hur jag tycker att jag ser ut så är bilden nedan ett ganska fint exempel.


Veckans schema

Måndag:
Frukost  - en äggvita + några minimorötter, ca 30 kcal
Lunch  - Tonfisksallad (tonfisk, grönsallad, lite gurka, någon minimorot, INGEN DRESSING), ca 140 kcal
Middag - Det som serveras, dock försöka äta ytterst lite.

Träning: Spinning + powerwalk. Ska dricka en muscle milk efter träningen också (100 kcal).  

Tisdag:
Exakt samma som måndag, förutom att jag ska köra kickboxning istället för spinning.

Onsdag:
Frukost: Två äggvitor + några minimorötter, ca 50 kcal
Lunch: Omelett
Middag: Det som serveras men äta LIIIIIIIITE (hur svårt kan det egentligen vara?)

Träning: Powerwalk + löpning
 
Torsdag:
Samma som måndag och tisdag. Träningen blir löpning och powerwalk.  

Fredag:
Samma som onsdag, dock spinning och powerwalk.

Om jag klarar den här veckan som planerat kommer jag garanterat att ha gått ner i vikt när veckan är slut. Mitt största problem är bara att jag småäter. Det kan vara allt från en pytteliten nöt till en liten äppelskiva - det är slut med det. Den här veckan ska jag inte göra det, och om jag gör det ska jag skriva upp det här i bloggen ( =kommer inte småäta för jag kommer störa mig på att skriva upp allt).

aaaaah, snygg snygg snygg!!!

Min historia...

Nu ska jag öppna mig lite, några av er har frågat vart jag bor så jag tänkte att jag kan berätta lite om de senaste året för er.
Jag är 172 cm och jag har alltid vägt mellan 64-67 kg (min högsta vikt var 69!!!!!!). Har aldrig brytt mig speciellt om min vikt, alltid velat gå ner ett kg eller två men vem brydde sig liksom?
Tog studenten förra sommaren och jag skulle klämma mig i en klänning som var för liten, hade inget val och jag behövde gå ner till 62 kg. Vilket jag också gjorde! Upptäckte hur mycket bättre jag såg ut när jag gick ner i vikt, så jag fortsatte. Hela förra sommaren åt jag jätte lite, tränade jätte mycket. Vart heeeelt fixerad vid vikten. Slutade umgås med kompisar endast för att kunna träna och äta nyttigt/inte äta. När jag umgicks med kompisar var det ju alltid att man skulle fika osv.
Kan berätta mer om min sommar i ett annat inlägg om ni är intresserade? Jag gick i alla fall ner till 56 kg och jag kände mig så stolt över mig själv, ville dock bli smalare smalare smalare. Jag hade nog blivit nöjd vid 51-52 kg tror jag.
I alla fall så åkte jag till USA för att jobba som au pair till hösten. Jag lovade mig själv att inte maten skulle få sätta stopp för mig, jag skulle börja äta normalt igen, skulle aldrig förlåta mig själv om jag var tvungen att åka hem pga ätstörning - det fanns inte på kartan. Sagt och gjort, jag började äta normalt igen. Dock började kilona ticka uppåt igen och det sved ju lagom mkt i hjärtat kan jag lova. Jag har verkligen försökt äta nyttigt och så, men det går fan inte i det här landet. Känns som att man blir tjock av att dricka vatten typ haha. Sen några månader tillbaka har jag verkligen hatat hur jag ser ut och jag har försökt svält mig själv, vilket har slutat i hets vilket leder till ännu mer viktuppgång. Jag väger just nu 64 kg och jag MÅSTE ner till 56kg innan jag åker hem. Jag vill komma hem smalare än när jag åkte. Det var inte många som såg mig när jag vägde som minst (precis innan jag åkte), men de som såg mig verkligen reagerade och frågade vad jag hade gjort. Alla var helt chockade, några sa åt mig att jag till och med hade blivit för smal. ÄLSKADE dessa kommenterar även fast det inte var deras business.
Jag vet att jag kan gå ner i vikt om jag bara vill tillräckligt mycket, men att bo i USA och gå ner i vikt är som att gå upp för den mest branta backen i hela världen + ha världens motvind. Det är så svårt! Jag vet att om jag inte hade åkt till USA hade jag legat på sjukt låga siffror just nu.
Men nu är jag så trött på att gå upp i vikt hela tiden, och jag har faktiskt chans att ligga på 55 kg till augusti. Bara jag kämpar riktigt hårt, därför känns det så bra att läsa era bloggar och läsa om hur ni kämpar för det peppar verkligen mig till att fortsätta kämpa och hålla hoppet uppe, tack! <3

usch

Både igår och idag har gått åt helvete. Fan vad jag hatar mig själv för det. Och det här med abc-dieten, det är helt omöjligt att köra den när man inte bor i sverige. Jag bor inte i sverige just nu, men när jag kommer hem ska jag köra den.
I sverige är det såååå mkt lättare att gå ner i vikt än vad det är utomlands. svenskar är nyttiga. Kom ihåg de, ni på andra sidan skärmen, ta vara på att ni bor i sverige.

Jag längtar tills jag kommer hem igen, ENDAST för att kunna gå ner i vikt igen annars vill jag inte till sverige igen.

Vad väljer vi tjejer?

Det är vi som har makten över oss själva, varför förstör man allt genom att stoppa in så onödiga saker i munnen som man känner smak på i typ 3 sekunder och sen ha sjuk ångest för att sen bara bli större och större och större..
Låt bli från början och bli peppad av resultaten som sakta smyger sig på!


Kan dom två så kan fan vi! Visst?

fredag

Idag hände något som absolut inte får hända - jag tappade kontrollen. Vaknade och var jätte hungrig, bestämde mig för vad jag skulle äta till frukost (äggen var slut). Jag åt gröt, sen tog jag en macka, sen en macka till, sen ett äpple, sen lite flingor, sen pannkakor (!!!!!!!!) och sen glass (!!!!!!!!?????!!!!!?????!!!!!).
Har ni hetsat vid frukosten någon gång? Jag har gjort de en gång förut och de är tusen ggr bättre att göra de på morgonen än på kvällen (även fast hela dagen känns förstörd).
Jag fick sjuk ångest och fick sedan ännu mer ångest när jag såg att spinningen började om 30 min. Jag drog i alla fall till spinningen och fan va kul det var! Jag ångrar så djupt att jag åt så mkt till frukost men nu är jag äckligt taggad på att gå ner i vikt. Man kanske borde börja med abc? Är någon på?

Känner mig fortfarande vidrigt mätt efter frullen, därför har jag bestämt mig för muscle milk både till lunch och middag!
Förresten, om någon vill maila mig så når ni mig på [email protected] . Nyfiken på att höra era historier :) Gör INTE samma misstag som jag gjorde idag.

Spinning

Imorgon ska jag prova på spinning, enligt säkra källor är benen DÖDA efter sitt första spinningpass? Låter trovärdigt i alla fall.
Innan jag vart sjuk och innan jag var på semester så tränade jag som en galning. Fick extrem ångest om jag inte tränade, 3 h träning om dagen var vanligt för mig.
Men nu har jag bestämt mig för att inte träna så som jag gjorde, jag är trött på löpbandet. Den här veckan bestämde jag mig för att prova på några klasser på gymmet, köra tex en timme pilates och sen UT och springa eller powerwalka. Och jag måste säga att det känns mycket bättre.

Nästa veckas plan ser ut såhär:
Måndag: Spinning + powerwalk
Tisdag: Kickboxing
Onsdag: Pilates + powerwalk
Torsdag: Flex + powerwalk
Fredag: Spinning

Jag är faktiskt lite nervös inför imorgon, jag pallar inte med ännu mer träningsvärk. Har haft träningsvärk hela den här veckan (på olika ställen). Men som sagt, någonstans måste man börja och det känns bra att vara tillbaka på banan igen.

Den här dagen har förresten gått jätte bra, tränat, tvättat bilen (tro mig, de va ett träningspass i sig) och powerwalkat. Maten har gått super också! Nöjd!


Don't give up

Har precis varit på någon slags aerobics/pilates/kordination/styrka klass på gymmet (dom kallar klassen flex). Jag är en sån tjej som aldrig dansar nykter, jag har NOLL taktkänsla eller kordinationsförmåga. Har spelat fotboll och innebandy hela mitt liv, har alltid gillar att springa och kondition har alltid varit min grej. Att dansa och göra en massa tjejsaker har aldrig varit mig grej, jag var alltid den tjejen som spelade fotboll med killarna osv.
Och jag måste erkänna att jag aldrig har satt min fot på en aerobicsklass för att jag är rädd för att göra bort mig, jag HATAR att vara nybörjare. Att vara nybörjare i någonslags aerobics går ju emot alla mina principer.
MEN, nu har jag provat på det och vet ni? Jag sög! Surprise!
Dock tänker jag fortsätta gå dit, jag kan ju inte gå dit och vara dålig och sen sluta gå. Man kommer ju inte direkt bli sämre om man går, tvärtom - jag kommer komma i så jävla bra form. Så en gång i veckan ska jag gå den där jäkla flex-klassen och göra bort mig.
Tjejer, om ni blir trötta på gymmet och känner för att ge upp (eller vad som helst), tänk på mig då. Tänk er en blond tjej jätte förvirrad och utklassad bland alla morsor... Då kommer ni inte ge upp!

Det är faktiskt inte gratis att få sådär tight kropp (dock vill jag vara smalare, men gillar tight-heten eller vad man kallar det)

Fortsättning följer

Jag har tre mål (klädmässigt) just nu.

Mål nr ett är ett par vita jeansshorts som jag köpte för några veckor sen. Jag provade dom i affären och dom satt fan inte snyggt, fy helskotta va tighta dom va. Men jag ville ha dom så mycket, dom jeansshortsen var liksom dom ultimata. Jag bestämmer mig för att INTE köpa dom, för en större storlek fanns inte på kartan att jag skulle prova. Jag bestämde mig istället för att äta riktigt bra i tre dagar framöver, för att sen gå till affären och göra ett nytt försök.
Till min stora förvånan satt dom inte sådär obehagligt tight längre, utan mer "ytterst-lite-för-tight-men-om-jag-sköter-tre-dagar-till-är-dom-perfekta". Jag köpte dom. Skötte jag tre dagar till? Nepp. Jag åkte utomlands på semester och hade semester från att gå ner i vikt också.
Nu vill jag inte krossa mitt hjärta genom att försöka ta på mig dom, men om en vecka ska jag ge dom ett försök. Jag återkommer hur det går.

Mål nr två är ett par svarta jeans, som jag behöver gå ner några kg för att få på mig (några kg mer än jeansshortsen). Jag köpte dom när jag rasade i vikt. Jag kände mig nöjd att änligen ha ett par tighta jeans igen, dock vart dom förstora ett tag också. Men sakta men säkert växte jag i dom igen, och nu är det plågsamt att bära dom. Så när jag kommer i dom jeansen igen så vet jag att jag är på god väg.

Mål nr tre är de sista jeansen jag köpte då jag var som smalast (och nej jag har aldrig varit riktigt riktigt smal). Kände mig så himla snygg och så himla lyckad i dom jeansen. När jag höll upp dom framför mig vart jag imponerad av att jag kunde komma i dom. Dom jeansen är mina absoluta skinny jeans.


Det underlättar verkligen att ha små delmål. Skulle jag stå där med de sistnämnda svarta jeansen (skinny jeansen) hade jag gett upp. Dom känns liksom för långt borta, medans dom vita jeansshortsen känns så nära. Om jag sköter mig bra någon vecka vet jag att dom kommer sitta skit snyggt, och när dom sitter snyggt är det inte långt kvar till de svarta jeansen.
Det här ska gå!!!!! Vilken känsla i världen slår känslan då man tar på sig sina "smalkläder"?

Onsdag

Provade på pilates idag för första gången i mitt liv. Snacka om att träna magmusklerna. Jag vart hur pepp som helst, för en kombination av viktnedgång och pilates är typ drömmen för beach 2010.
Dock har jag ätit för mycket idag, kombinerade de med en timmas powerwalk precis. Inte för att jag har bränt bort alla kcal jag har ätit, men hellre en timmas powerwalk än ingenting. Jag är sjukt taggad inför imorgon för då ska jag träna massa och äta lite. Imorgon kommer jag bränna fett fett fett fett (vilket verkligen behövs!!!!!!!!!)


I need some help

Jag behöver hjälp med en sak, imorgon jag vara ledig hela dagen och jag vill absolut inte vara hemma (speciellt på eftermiddagen/kvällen). Det här betyder att jag kan bestämma helt och hållet vad jag ska äta och hur jag ska träna. Jag funderar verkligen på VAD jag ska göra imorgon och VAD jag ska äta. Om jag är med mina kompisar riskerar jag att äta (för dom äter hela tiden). Jag funderar på att åka iväg och shoppa hela kvällen (inte för att köpa kläder utan för att hålla mig sysselsatt). Men sen kommer ett problem - vad ska jag äta? Jag kommer aldrig kunna skippa äta totalt, men vad tror ni om att ta en muscle milk (100 kcal) och nöja mig med det?

Kompisar, jag behöver tips. Vad hade ni gjort?

Pepp pepp pepp

Hann aldrig uppdatera igår då jag var skit trött och somnade på två röda. Gårdagen gick bra i alla fall, var ute och sprang samma runda igen och det gick betydligt bättre den här gången. Matintaget vart bra också, ångrar mig att jag åt så mycket av lunchen (tacosallad) men jag lämnade i alla fall en jätte stor portion på tallriken när jag gick därifrån. Sånt peppar mig! (Alla andra slickade rent sina tallrikar i stort sett).

Ska snart äta frukost (2 äggvitor och en liten bit morot), fan va trött jag är på att äta den frukosten men den gör dock susen. Det har gått jätte bra för mig viktmässigt när jag börjat dagen på de sättet. Sen blir det pilates idag, spännande.

Jag är verkligen så jävla pepp att gå ner i vikt nu, har redan gått ner något kilo på typ två dagar och mer ska det bli! Vill inte väga mig varje dag för jag är så trött på siffrorna på vågen men jag har ett mål och dit SKA jag! Skäms så himla mycket för min vikt just nu så jag vill helst inte skriva ut den, fast jag kanske borde göra det och uppdatera er om hur det tickar neråt? Vad tycker ni? För neråt kommer det ticka, jag lovar er!

Förstå va skönt att kunna sitta sådär och ha NOLL bilringar!


Alla vill vara smala men det är bara dom som är riktigt starka som klarar av att bli det

Det finns en tjej som jag inspireras jätte mycket av. De senaste året har vi varit med om ungefär samma saker (vikt-mässigt alltså), och hon är så sjukt jävla grym! När hon bestämmer sig för något som genomför hon det, och det är sånna människor som jag verkligen ser upp till och avundas.
Vi har mailat väldigt mycket, hjälp och stöttat varandra. Ska tjata på henne att skaffa en blogg, så ni får smaka på hennes peppning. Den är grym!


Har precis druckit en skit äcklig muscle milk light (ungefär som nutrilett drinkar). Klarar inte av det här med chokladmjölk/oboy-liknande saker. Jag föredrar vanlij. Nu ska jag iväg och träna kickboxning för första gången i mitt liv, wish me good luck!

Måndag

Planen var ju att powerwalka och dra till gymmet idag. Powerwalken vart mer än promenad och gymmet fick jag ställa in. Anledning? trrrääääningsvärk. Usch!
Imorgon ska jag prova på kickboxning. Ska bli spännande.

Idag har jag ätit:
Yoghurt med granola - 150 kcal
En kycklingsallad (delade upp den, så halva vart lunch och halva middag)
Ett halvt äpple + två jordgubbar + två björnbär
Två skedar makaroner.

SJUKT ONÖJD!!!!! Varför åt jag de två sistnämnda?

Nu är jag hungrig, trött och ont i huvudet. Men det är då man blir smal, gå aldrig och lägg er med en MASSA mat i magen.

AJ!

Fick ställa in gymmet idag då jag knappt kan gå. Har varit ute på en promenad på 1h 30min och de gick fan inte bra. Jag har sån fruktansvärd träningsvärk sen igår, hur pinsamt?

Jag är inte där än, men jag är betydligt närmare än vad jag var igår...

Har precis vaknat och druckit mitt dagliga morgonkaffe. Nu blir det powerwalk och sen ett pass på gymmet!

Starving!!!

Jag är hungrig.
Vill man vara fin får man lida pin..

Dagens mat

Idag har jag ätit:
Diet Muscle Milk - 150 kcal
Yoghurt med müsli - ca 150 kcal
Muscle Milk Light - 100 kcal

Träning:
Löpning/powerwalk - ca -450 kcal

= -50 kcal

Rätt nöjd med dagen. Just nu är jag hungrig och matt, älskar den känslan.

Shit, kolla in skillnaden i ansiktet. Sluta aaaaaldrig kämpa tjejer! <3


DÖÖÖD

Har precis varit ute och sprungit efter att ha varit sjuk i tre veckor. Heeeeerregud vad konditionen kan försvinna på så kort tid. Jag var super bra tränad innan jag vart sjuk men nu är det katastrof. Dock älskar jag känslan av att vara slut i kroppen och hungrig.

Jag vill bli smal nu nu nu nu nu!!!

Vanlig tränings/matdag

De senaste veckorna har det hänt en massa saker vilket har gjort att min träning helt har upphört, tyvärr! Jag har varit sjuk en massa gånger och resor har kommit emellan osv.
Men låt oss spola tillbaka tiden en månad, då såg mina dagar ut såhär:

Svart kaffe
1h 30min powerwalk

Frukost: Ett kokt ägg, då jag bara åt äggvitan (sjukt mkt kalorier i äggulan, tjejer ät INTE äggulan)

Gym: Springa på löpband i 60min, crosstrainer 30min, och ibland lite styrka efter det.

Lunch: Soppa

Middag: Lax och ris (liten portion)

Nu undrar ni såklart hur jag kunde hålla vikten upp om jag tränade såhär mycket? Under de dagar som jag tränade och åt rätt gick jag ner i vikt MEN sen kom dagar då jag fullständigt failade och hetsade. Ångesten blev total och ibland spydde jag upp allt. Har lovat mig själv att aldrig spy igen, jag har spytt för mycket.
En gång spydde jag upp allt jag hetsätit, dagen efter vart jag magsjuk och de jag spydde då var blod. Jag hade alltså försökt självmant att spy så hårt som dagen innan att magen tagit stryk och spydde blod när jag verkligen spydde. Det blev droppen för mig. Aldrig mer! Att spy är fegt, hellre tar jag mitt straff och går upp ett kilo efter hetsning än att spy. Det gör mig bara mer ätstörd...



Thinspo-häfte

Jag har ett thinspo-häfte som jag brukar kolla i lite då och då. Jag gjorde häftet i somras och la in en massa bilder på Carolina Gynning (älskar hennes kropp, och jag älskar att hon har kämpat sig smal). Sen la jag också in en massa bilder på mina kompisar som gått upp jätte mkt i vikt, lite som ett skräckexempel.
I somras fick jag också en massa kommentarer av folk som sa att jag gått ner i vikt, vissa sa att jag hade gått ner för mycket (???) osv, dom tillfällen skrev jag också upp i häftet. Så fort jag blev sugen på något kollade jag i mitt thinspo-häfte, och helt plötsligt var jag inte sugen på något längre! Hur bra som helst.

Idag ska jag faktiskt göra om de häftet till en bok. Är det någon av er som har ett thinspo-häfte? Thinspo-bok?

Idag är det bra väder, så jag ska ut och springa sen ska jag ut och gå. Ska äta minimalt med mat (har dock inte planerat än vad jag ska äta, hatar att ha det oklart för jag brukar alltid planera mina dagar i förskott).

Talk to you later guuuys! Stay strong

Älskar hennes smala ansikte och kinder

Black coffee

Drick en stor kopp SVART kaffe på morgonen sen går du ut och powerwalkar i en timme. Då sätter du igång förbränningen rejält. Ha för guds skull inte i en massa onödiga kalorier i kaffet, har inte samma effekt då!

Älskar den här bilden


Kolla in mellanrummet mellan låren. Hur snyggt är det inte? Och det bästa är att man vet att hon kämpar sig ner i vikt eftersom hon blev plåtad på catwalken några kilo tyngre (bilden nedanför) och det vart en massa skriverier om det. Jag ska göra allt som står i min makt för få dom låren.

Om mig

Sen sommaren 2009 har jag varit ätstörd. Jag rasade 10 kg i vikt och jag var på god väg neråt. Min aptit för mat försvann och jag blev otroligt fixerad över min vikt och mitt utseende.
Jag trodde aldrig att jag kunde bli en av "de smala", men uppenbarligen kunde jag det. Hösten 2009 fick mitt liv en hel omvändning och jag lovade mig själv att börja äta normalt igen.
Månaderna har gått och kilona är tillbaka, dock inte på samma sätt som förut. Sen i höstas har varenda litet gram av fett riktigt svidit till i hjärtat. Jag har svält mig själv, för att några dagar senare totalt misslyckats och hetsätit - det är så som mina kilon har kommit tillbaka. Från att ha kommit in i en period där jag nästan varit rädd för mat, hatat mat, maten gjorde mig fet - till att slänga i mig ALLT som finns i kylskåpet utan ens känna smaken av maten.

Nu är jag trött på de förhållandet jag har haft till mat de senaste månaderna. Jag ska gå ner 10 kg, men det är en lång väg och jag hoppas att vi kan stötta varandra. Jag är redo, är du?


RSS 2.0